Elektrotechniek nodig in Arnhem?

Heeft u snel een elektrotechnisch installatiebedrijf nodig? Wij zijn al jaren een begrip in Arnhem en omgeving. Wij leveren onze diensten tegen zeer gunstige prijzen. Wij werken met professionele elektriciens.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf wordt in Arnhem en omgeving ingeschakeld door zowel bedrijven als particulieren. Denk met betrekking tot bedrijven aan diensten in de vorm van elektronische veiligheidsmaatregelen of poortautomatisering. Wij kunnen voor uw bedrijf ook een intercomsysteem aanleggen. Hiermee ziet u meteen wie er voor de deur staat. Zo komen er nooit zomaar ongenode gasten uw bedrijf binnen. Ook het plaatsen van alarmsystemen of de integratie van verschillende systemen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen de licht- en alarmsystemen op elkaar worden aangesloten.

Hulp bij elektrotechniek

Op de particuliere markt wordt ons elektrotechnisch installatiebedrijf veelal ingeschakeld bij stroomuitval, uitbreiding van de groepenkast of het aanleggen van lichtpunten en wandcontactdozen. Wij kunnen u vertellen wat goede (en verantwoorde) plekken zijn om verlichting of wandcontactdozen te plaatsen. Een elektromonteur van ons bedrijf weet ook welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen. Energiebesparing betekent kostenbesparing, dat is dus ook nog eens gunstig voor uw portemonnee. Wij nemen grote en kleine klussen aan. U kunt het zo gek niet bedenken. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf handelt ook al uw reparaties af en komt langs voor onderhoud. Bel 0481 - 72 69 04 voor een afspraak.