Teamfoto Jodoperfect
Groepenkast Arnhem Wij staan in Arnhem voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst

Groepenkast Arnhem

Denkt u erover na om uw groepenkast in Arnhem te laten vervangen of uitbreiden? Wellicht heeft u kortgeleden nieuwe elektrische apparaten gekocht of is uw huidige exemplaar al redelijk op leeftijd. Beide zijn een goede aanleiding om de groepenkast aan te pakken.

En als elektriciens van Jodoperfect kunnen we u daar bij helpen. Wil je meer informatie? Bel dan naar 0481 726 904 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen we voor een uitstekend werkende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Arnhem?

De twee meest voorkomende redenen dat mensen een groepenkast laten vervangen zijn veiligheid en gebruiksgemak. Doorgaans gaat een groepenkast zo'n 15 tot 20 jaar mee. Gaat de groepenkast al langer mee dan neemt de kans op ongemakken en een mogelijke onveilige situatie toe.

Ingebrande schakelaars of een aardlekschakelaar die dienst weigert zijn geen ongewoon verschijnsel. Dit kan leiden tot een potentieel gevaarlijke situatie met brand en levensgevaar. Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben.

Door de groeiende hoeveelheid en sterkte van elektrische apparaten die we gebruiken, kan een oudere groepenkast te maken krijgen met overbelasting. Als er verscheidene apparaten gelijktijdig worden gebruikt terwijl ze deel uitmaken van dezelfde groep ontstaat er mogelijk overbelasting. Met als gevolg dat er regelmatig stoppen uitslaan.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Arnhem helpt Jodoperfect u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? Jodoperfect helpt!

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Arnhem?

Bij een overbelasting van enkele groepen hoeft de groepenkast niet altijd te worden vervangen. Vaak is het ook een optie om de bestaande groepenkast uit te breiden. In dit geval voegen we een of meerdere groepen toe.

Met zo'n aanpassing kan de stroom evenrediger over de groepen verdeeld worden. Een aparte groep kan worden aangelegd wanneer u kiest voor de aanschaf van een grootgebruiker zoals een sauna of jacuzzi. Hetzelfde is te realiseren als u er bijvoorbeeld voor kiest om over te stappen op elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

In iedere woning en in elk pand is een groepenkast aanwezig. Dit is waar de elektriciteit het huis binnenkomt en vervolgens over het huis wordt verdeeld via verschillende groepen. Elke groep voorziet dus een stukje van de woning van stroom.

Wanneer er op hetzelfde moment te veel apparaten uit dezelfde groep worden ingeschakeld, ontstaat er een risico op overbelasting. Bij kortsluiting of overbelasting van een specifieke groep slaat de groepstop uit. En wanneer dat niet gebeurd, de aardlekschakelaar. Het is een veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat er geen ernstige problemen ontstaan bij overbelasting.

Contact met Jodoperfect voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Arnhem

Wilt u het risico op een gevaarlijke situatie terugdringen door een verouderde groepenkast te laten vervangen? Is het verhogen van het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten door de groepenkast uit te breiden een wens van u? In Arnhem helpt Jodoperfect u. Bel 0481 726 904 of maak gebruik van het contactformulier.

Jodoperfect staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.