Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst

Krachtstroom aanleggen in Arnhem

Als u wilt beginnen met koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal thuis nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Als u extra stroom nodig heeft dan wat een standaard aansluiting kan voorzien. Voor het aanleggen van krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Arnhem kunt u rekenen op onze expertise.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

Vaak worden de termen krachtstroom en 3-fasen aansluiting in dezelfde situatie gebruikt. Er is een subtiel verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting. Krachtstroom is namelijk specifiek ontworpen voor het gebruik van uiterst zware machines. Een 3-fasen aansluiting wordt meestal toegepast in woonhuizen wanneer er krachtstroom nodig is.

Dankzij een 3-fasen aansluiting ontvangt u een stroomsterkte van maar liefst 25 ampère, verdeeld over drie fasen. Dit betekent dat de groepenkast nu een elektrische spanning van drie keer 230 volt ontvangt, terwijl dit normaal gesproken een keer 230 volt is. Met de extra spanning is het nu mogelijk om apparaten te gebruiken die een hogere energiebehoefte hebben.

Een bubbelbad, sauna of inductiekookplaat zijn populaire opties. Als u een reguliere 1-fase aansluiting heeft, kunnen deze apparaten onmiddellijk overbelast raken. Dit is nu niet het geval doordat de stroomvoorziening over 3 fasen verdeeld wordt.

Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Jodoperfect.

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Als u van plan bent om hele zware machines te gaan gebruiken, dan is het noodzakelijk om krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting te hebben. Het is niet alleen de energiebehoefte die groter is bij deze apparaten, maar ook de benodigde stroomspanning neemt toe. Voor deze machines is de gebruikelijke 230 volt spanning die we voor onze huishoudelijke apparaten gebruiken niet voldoende.

Krachtstroom biedt u een vermogen van 400 volt. Om gebruik te maken van krachtstroom, is het noodzakelijk om uw groepenkast hierop af te stemmen. Nadat dit is geregeld, kunnen de zware machines pas worden ingezet.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Bij het realiseren van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting spelen zowel een elektricien als uw netbeheerder een belangrijke rol. Als u uw aansluiting wilt verzwaren, kunt u dat hier kenbaar maken. Het is echter van groot belang dat de groepenkast voorzien is van een 3-fasen hoofdschakelaar.

Mocht er nog geen schakelaar aanwezig zijn, dan kan Jodoperfect dit voor u regelen. Ook moeten apparaten die krachtstroom of een 3-fasen aansluiting nodig hebben worden aangesloten op het noodzakelijke Perilex stekkersysteem en de bijbehorende stopcontacten. Met behulp van het stekkersysteem wordt de spanning evenredig verdeeld over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Jodoperfect

Bij Jodoperfect nemen wij graag de last van uw nieuwe aansluiting van u over en zorgen wij ervoor dat alles in orde is. Wij zijn beschikbaar op 0481 726 904 om al uw vragen te beantwoorden over aansluitingen voor krachtstroom, 2 fasen of 3 fasen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen via 0481 726 904.


Jodoperfect staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter