Teamfoto Jodoperfect

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Arnhem voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst

Perilex stekker aansluiten in Arnhem

Heeft u behoefte aan vakkundige hulp van een elektricien voor het correct aansluiten van een perilex stekker? Wilt u graag professionele hulp van een ervaren partij? Jodoperfect kan u hiermee van dienst zijn. Bij Jodoperfect zijn wij telefonisch bereikbaar op 0481 726 904 om uw vragen over elektriciteit te beantwoorden.

Wat is een perilex stekker?

Voor de meeste huishoudelijke apparaten is een gewoon stopcontact met een spanning van 230 Volt voldoende. Voor kookplaten of andere zware apparaten met een vermogen dat hoger is dan 3.86 KWh, is een gewoon stopcontact niet geschikt. Indien er een apparaat met een groot vermogen wordt aangesloten, is de kans op overbelasting van de groepenkast zeer reëel.

Bij het aansluiten van grotere apparaten is een Perilex stekker noodzakelijk. Ga verder met lezen om erachter te komen hoe een Perilex stekker precies functioneert. In tegenstelling tot een 1-fase aansluiting, is een Perilex wandcontactdoos aangesloten op een 2- of 3-fase aansluiting. De stekkerdoos is verbonden met een 2-fase of 3-fase aansluiting in tegenstelling tot een 1-fase aansluiting (gewoon stopcontact).

De stroom wordt verdeeld over meerdere fasen bij een aansluiting van 2 of 3 fasen, om overbelasting van de leiding te voorkomen. Met deze aanpak kunnen zelfs de zwaarste apparaten veilig aangesloten worden. In tegenstelling tot een standaard stopcontact kan de Perilex aansluiting dubbel zoveel Volt leveren.

Bij een Perilex contactdoos kun je de vijf gaten gebruiken om een 2-fase aansluiting te maken. Hierbij horen 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen. Voor een 3-fase aansluiting moet je 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen gebruiken. Het aansluiten van een Perilex stekker brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een aanzienlijk vermogen.

Hulp inschakelen in Arnhem van een elektricien

Wanneer u geen verstand heeft van het aansluiten van elektra, is het in het algemeen gevaarlijk en kunt u dit beter niet zelf proberen te doen. Kunt u wat hulp gebruiken bij het aansluiten van uw inductie kookplaat? Onze elektriciens zijn beschikbaar om u hierbij te ondersteunen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons gerust op 0481 726 904. Ons team staat voor u klaar.

Jodoperfect staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.