Teamfoto Jodoperfect
Rookmelder plaatsen Arnhem Wij staan in Arnhem voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst

Rookmelder plaatsen Arnhem

Waarom rookmelder plaatsen?

Het is algemeen bekend dat rookmelders mensenlevens kunnen redden, zoals de Brandweer aangeeft. Op het moment dat het alarm van de rookmelder afgaat, heeft u nog drie minuten om te vluchten. Het is noodzakelijk om rookmelders te hebben op elke verdieping in huis. Ze hebben over het algemeen een levensduur van tien jaar.

Het plaatsen van rookmelders is werkelijk van levensbelang bij een brand. Je kunt er zelf voor zorgen dat de meeste rookmelders eenvoudig bevestigd kunnen worden dankzij de handige plakstrips. Er zijn diverse soorten en prijscategorieën rookmelders op de markt. Zorg er echter altijd voor dat je kiest voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Het ruikorgaan uitgeschakeld is tijdens de slaap, en u dus geen rooklucht kunt detecteren?
  • Met het slapen wordt uw reukzintuig uitgeschakeld en kunt u geen rook waarnemen?
  • Is het verplicht om vanaf 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders te hebben?

Jodoperfect de ervaren elektricien voor het plaatsen van rookmelders in huis

De beste plek voor een rookmelder

Vergeet niet om rookmelders te plaatsen in de hal en op de overloop. Dit zijn meestal de vluchtwegen bij brand. Het is nog beter om te gaan voor rookmelders die aan elkaar gekoppeld zijn en om deze ook op te hangen vlakbij de keuken en in de slaapkamers. Heb je een open haard of kachel in de woonkamer? Wil je graag je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg er dan voor dat je over een betrouwbare rookmelder beschikt die je tijdig alarmeert bij problemen.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een melding zonder dat er rook of brand aanwezig is? Als de rookmelder onverwacht piept, is onderhoud mogelijk vereist. Ga na of de batterij eventueel moet worden vernieuwd en reinig de rookmelder met een stofdoek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Arnhem

Wilt u er zeker van zijn dat de rookmelders in huis op de juiste manier geplaatst worden? Schakel dan Jodoperfect in om de rookmelders voor u te plaatsen. Voor al uw vragen kunt u ons bereiken op 0481 726 904 en wij helpen u graag verder.

Jodoperfect staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.