Verlichting aanleggen in Arnhem

Wilt u verlichting aanleggen in uw woning in Arnhem en heeft u daar hulp bij nodig? Er is een enorm assortiment aan lampen en andere voorzieningen dat de keuze er niet makkelijker op maakt. Wanner u fel licht met sfeerlicht wilt combineren, dan is dimlicht wellicht geschikt voor u. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en sluiten de verlichting snel en vakkundig voor u aan.

Last van flikkerende lampen?

Sommige lampen flikkeren als ze aan staan. Dit komt vaak door onjuist gebruik van lampen of dimmers. Er zijn bijvoorbeeld dimmers die niet geschikt zijn voor lampen met een bepaalde hoeveelheid volt. Daarnaast zijn niet alle lampen dimbaar. LED lampen zijn bijvoorbeeld niet altijd geschikt voor dimmen. Onze monteur komt graag bij u langs voor een inspectie van uw knipperende lampen. Onze elektriciens geven u graag advies over het juiste gebruik van lampen.

Hulp bij aanleggen buitenverlichting

Wij kunnen ook uw tuinverlichting aanleggen. Vooral in de winter is goede buitenverlichting erg fijn. Heeft u bepaalde ideeën voor uw tuinverlichting? Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat alles in overeenstemming met uw hovenier gebeurt. Schakel ons in voor vakkundige aanleg van de verlichting in en rondom uw woning in Arnhem. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar [bono_servicenumber of het contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord!