Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst
Duurzame oplossingen voor uw woning Redactie, 1 juli 2024
Jodoperfect: uw elektricien in Arnhem en omgeving!

Er zijn talloze opties om uw huis duurzamer te maken, zowel met grote als kleine aanpassingen. Er zijn verschillende manieren waarop de elektricien u kan assisteren bij het verduurzamen van uw woning. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Waarom is elektrisch koken een energiezuinige optie?

Moet uw verlichting worden vervangen of bent u van plan om uw huis te renoveren?Grijp deze gelegenheid aan om de verlichting in uw woning groener te maken. Kies voor duurzaamheid en laat Led-verlichting installeren in elke ruimte van uw huis.

Met Led-verlichting kunt u uw energieverbruik wel tot 90% verminderen ten opzichte van een gewone gloeilamp. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Led-verlichting heeft ook een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Hoe kunt u uw huis duurzamer maken door over te stappen op elektrisch koken?

Ook in uw huis is het mogelijk om elektrisch te koken, al kan het zijn dat er enkele aanpassingen moeten worden verricht. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is belangrijk dat de meterkast voldoende stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Als u dit nalaten kan de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog worden, wat kan leiden tot stroomuitval. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een elektricien in te schakelen die dit allemaal voor u kan regelen. Bij het koken op gas gaat er echter wel elektriciteit verloren, in tegenstelling tot het koken met elektriciteit.

Tips om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een milieuvriendelijke optie om uw huis duurzamer te maken. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting vereist minder voorbereiding dan andere duurzame aanpassingen aan uw huis. Het is van groot belang dat u zorgvuldig kijkt naar de staat van het dak voordat u zonnepanelen hierop laat plaatsen.

Om uw woning duurzaam te maken, heeft u gemiddeld 15 zonnepanelen nodig, maar het exacte aantal kan variëren afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Na gemiddeld 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen weer terugverdiend. Onthoud dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om optimaal te kunnen profiteren van de zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.