Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst
Professionele aanleg van krachtstroom Redactie, 16 maart 2024
Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Jodoperfect.

Zou u graag willen genieten van een ontspanningsmoment in uw eigen jacuzzi of sauna?Of ben je overgestapt op een elektrische auto en wil je een oplaadpunt voor je deur installeren?In beide gevallen heb je krachtstroom nodig, aangezien Nederlandse woningen niet standaard zijn uitgerust met krachtstroomaansluitingen.

Om uw apparaten optimaal te kunnen benutten, is het essentieel om krachtstroom te laten installeren. Voor het aanleggen van krachtstroom is zorgvuldigheid geboden en moet u goed geïnformeerd zijn. Schakel daarom altijd een ervaren vakman in voor het aanleggen van krachtstroom.

Waarom is het gebruik van krachtstroom noodzakelijk?

Krachtstroom met een spanning van 380 volt is vereist voor apparaten die extra vermogen nodig hebben. Apparaten zoals warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's maken gebruik van krachtstroom. In tegenstelling tot de standaard 230 volt, maakt krachtstroom gebruik van een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat.

De installatie van krachtstroom

Wanneer een expert krachtstroom in uw huis installeert, doorloopt hij verschillende procedures. Een elektricien installeert de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw huis nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, dient deze mogelijk te worden vervangen door een 3-fasen hoofdschakelaar.

Om ervoor te zorgen dat de 3-fasen hoofdschakelaar goed werkt, moet de netbeheerder de aansluiting verzwaren. Wanneer er krachtstroom geïnstalleerd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn.

Als u uw elektrische auto wilt opladen met behulp van krachtstroom, moet de kabel vaak naar buiten geleid worden. Om de kabel te beschermen, wordt meestal een ijzeren mantel gebruikt, wat de kosten wat verhoogt. Het is van belang om op te merken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de vereisten van uw apparatuur.

Aanvraag doen?

Houd bij het aanvragen van een specialist voor het installeren van krachtstroom rekening met de volgende checklist. Heeft u bepaalde apparaten die krachtstroom vereisen? Waar wilt u elk apparaat plaatsen?Hoe is uw elektrameterkast georganiseerd? In welk jaar is uw huis opgetrokken?

Het laten aanleggen van krachtstroom is een zorgvuldige klus en moet worden overgelaten aan een vakbekwame elektricien. Goed geïnformeerd zijn en samenwerken met een ervaren professional is van essentieel belang voor een geslaagde installatie. Om een gedetailleerde prijsopgave op maat te ontvangen, kunt u contact opnemen met een ervaren elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.