Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst
Tips om een stroomstoring op te lossen Redactie, 29 januari 2024
In Arnhem is Jodoperfect snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Als u bezig bent met het bereiden van een maaltijd, kan het erg vervelend zijn als alle stroom plotseling uitvalt. Stel u bent aan het klussen in huis en plotseling is er geen stroom meer. Een stroomstoring komt eigenlijk nooit gelegen en u wilt dan ook dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Hoe kunt u een defect apparaat identificeren?

Als de stroom uitvalt, moet u als eerste de stekkerproef uitvoeren. Als u een defect apparaat of elektrische aansluiting wilt opsporen, is het aan te raden om de stekkerproef uit te voeren. Meestal neemt het uitvoeren van de stekkerproef ongeveer 10 minuten in beslag, maar dit kan variëren afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal elektrische apparaten dat u bezit.

Mocht dit niet iets zijn wat u zelf aandurft, dan kunt u het beste een elektricien inschakelen. Besef wel dat de rekening van de elektricien hoog kan uitvallen als het probleem veroorzaakt wordt door een kapot apparaat. Het komt doordat de elektricien toch is langs geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen oplossen.

Hoe kunt u een defecte elektrische aansluiting opsporen bij een stroomstoring?

Zet alle groepen in de meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen. Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten in het hele huis. Activeer de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast opnieuw.

Plaats de stekker één voor één terug in het stopcontact en schakel deze dan één voor één weer in. Wacht tot het apparaat volledig is opgestart voordat u doorgaat naar het volgende apparaat. Als de stroom uitvalt bij het aanzetten van een bepaald apparaat, is dat apparaat de veroorzaker.

Als het probleem niet voortkomt uit de apparaten, zit de oorzaak in de installatie. Dan kunt u het beste een erkende elektricien raadplegen om het probleem voor u op te lossen. Begin er niet zelf aan aangezien het werken met elektriciteit risico's met zich meebrengt.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.