Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Elst
Veilig omgaan met overbelasting van de elektriciteit Redactie, 13 mei 2024
Jodoperfect: de ervaren elektricien voor Arnhem en omliggende gebieden!

De groepenkast heeft een maximale belasting van 3. 600 Watt per groepWat gebeurt er als er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten en deze vragen meer energie dan het maximum?In dat geval zullen de stoppen doorslaan wanneer alle apparaten tegelijkertijd in werking zijn

Bij overbelasting van de groep wordt er meer energie nodig dan er kan worden geleverd. Dit kan ook al komen door één groot apparaat die teveel stroom vraagt. Bij overbelasting van de elektriciteit kan dit leiden tot brand omdat de draden en stekkers te warm worden.

Zodra het maximale vermogen wordt overschreden, zal de groep automatisch worden uitgeschakeld om overbelasting te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat overbelasting niet mogelijk is, wat een veilig gevoel geeft. Het uitbreiden van de groepenkast met extra groepen is een effectieve manier om overbelasting te voorkomen.

Kies voor veilig koken met een inductie kookplaat

Wil je op een duurzame manier elektrisch koken? Kies dan voor inductie. Hoewel deze kookplaat veel stroom vraagt, gaat er nauwelijks energie verloren tijdens het kokenproces. In vergelijking met gas, waarbij er veel meer gas verloren gaat, is dit niet het geval bij inductie.

Voorkom overbelasting van uw elektriciteitssysteem bij plaatsen van zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen, kan het soms vereist zijn om uw groepenkast uit te breiden. Het hangt af van de soort omvormer die bij de panelen hoort of dit nodig is. Het aantal panelen heeft geen invloed op de beslissing om uw groepenkast al dan niet uit te breiden, maar het is het type omvormer dat hierin leidend is.

Gecertificeerde elektricien

Heeft u vaak last van stroomstoringen door overbelasting op de groepenkast?Het aan te raden om een erkende elektricien in te schakelen om de groepenkast uit te breiden. Het is niet aan te raden om dit zelf te doen, omdat het werken met elektriciteit gevaarlijk kan zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 904

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.